АКТУАЛЬНО

В УКУ стартувала міжнародна конференція «Integral Human Development in Digital Age»

Четвер, 27 лютого 2020, 14:15
26 лютого 2020 у Львові (Центр митрополита Андрея Шептицького) розпочалася міжнародна конференція «Цілісний розвиток людини» (Integral human development).

Її уже вдруге організовують Факультет суспільних наук УКУ  разом із Міжнародним інститутом етики та проблем сучасності (IIECI).   Цього року більше від тридцяти спеціалістів з усього світу у сферах цифрових комунікацій, ІТ-технологій, філософії та теології обговорюють тему «Інформаційне перевантаження, AI (штучний інтелект) та відповідальність». Про це інформує сайт УКУ.

Мета таких конференцій полягає в тому, щоб спрямувати різноманітні вектори гуманітарних і соціальних досліджень у русло плідного міждисциплінарного діалогу з питань, що мають суспільне значення, з особливим наголосом на «цілісному розвитку людини» (екології особи).

У рамках конференції відбуваються панельні дискусії, семінари, презентації та вечірні розмови із дослідниками, викладачами, експертами та публічними інтелектуалами міжнародного рівня з восьми країн, серед яких Хосе Казанова (США), Вікторія Середа (Україна), Алоїз Бух (Німеччина), Едвард Алам (Ліван), Євген Ланюк (Україна), Чеслав Порембський (Польща), о. Хосе Марія Ля Порте (Італія).

Конференція відбувається українською та англійською мовами.

Більше інформації на сайті  та Fb сторінці  конференції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next