АКТУАЛЬНО

У Львові представлять книгу свідчень Ганусі Косів «Хочу ходити з Богом»

Четвер, 05 грудня 2019, 11:09
22 грудня 2019 року у Львові представлять книгу свідчень відомої писанкарки Ганни Косів, життя якої обірвалося у травні цього року. Їй було сорок три роки.

Презентація книжки «Хочу ходити з Богом» відбудеться в УКУ на цокольному поверсі храму Святої Софії Премудрості Божої. Про це повідомив чоловік Ганусі, Юрій Підлісний.

Додамо, що життя писанкарки обірвала онкологія. Боротьба з хворобою була багаторічною.  Головним принципом життя Ганусі було «Ходити перед Богом». Власне, її духовним пошукам, витривалістю на шляху віри присвячена ця книга.

Попри хвороби, Ганна Косів перекладала, працювала доцентом на кафедрі перекладознавства і контрастивної лінгвістики імені Григорія Кочура у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Перекладів було багато: від папських документів про шлюб та сім’ю до різних установчих документів спільноти «Віри і світло». Адже з молоду була активною членкинею спільнот «Віра і світло», «Лярш», в яких допомагають людям з особливими потребами. Перекладала також твори Жана Ваньє, Дитриха фон Гільдебранда, Клайва Льюїса.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next