АКТУАЛЬНО

У Гарнізонному храмі заупокійною молитвою вшанували пам'ять військових, які загинули під Зеленопіллям

Субота, 11 липня 2015, 17:11
У річницю трагедії під Зеленопіллям, 11 липня 2015 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) молилися Божественну Літургію за упокій загиблих внаслідок обстрілу військовослужбовців та всіх, хто віддав своє життя, обороняючи територіальну цілісність України в зоні АТО.

Заупокійну молитву очолив о. Степан Сус, настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла та голова Центру військового капеланства ЛА УГКЦ. Помолитися за упокій новітніх Героїв України прийшли родичі, товариші, військовослужбовці, волонтери та мешканці міста. По завершенні богослужіння капелани разом із присутніми помолилися панахиду, після цього всі охочі відправилися на Личаківський цвинтар, щоб на полі почесних поховань №76 разом із військовими душпастирями помолитися на могилах загиблих Героїв України.

Пригадуємо, що з нагоди вшанування пам'яті загиблих військових під Зеленопіллям о 17:00 у Гарнізонному храмі відбудеться вечір-реквієм у виконанні кларнетистів Львівського театру опери та балету «Львів кларнет квартет».

Ласкаво запрошуємо прихожан та гостей нашого храму своєю присутністю вшанувати пам'ять загиблих новітніх Герої України.

Довідка:

У ніч на 11 липня 2014 року біля с. Зеленопілля Луганської області терористи обстріляли з системи «Град» бійців 24-ї окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького (Яворів, Львівщина) і частину 79-ї бригади. За офіційними даними, цієї трагічної ночі загинув 21 військовослужбовець Збройних Сил України.

Департамент інформації Центру військового капеланства

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next