АКТУАЛЬНО

«Ситуацією на Донбасі ми платимо за нашу нездарність», ‒ Блаженніший Любомир

Четвер, 30 липня 2015, 14:25
Держава занедбала ситуацію на Донбасі та в Криму, в той час, як мала стояти на сторожі, щоб попередити конфлікти, заявляє Блаженніший Любомир (Гузар).

«Нажаль, як я чув, наші президенти дуже рідко відвідували Донбас. Присутність була невидимою, тому там легко було пропаганді осягнути те, до чого ми дійшли. Ми платимо за нашу нездарність», ‒ сказав він в ексклюзивному інтерв'ю для ТСН.ua.

Саме влада має довести людям в окупованій частині Донбасу, що Україна – не ворожа держава, а їхня Батьківщина, наголошує Блаженніший Любомир. «Це сьогодні займе час, але можна направити, якщо буде дуже послідовна дія з боку влади осягнути такі цілі. Воно саме від себе не прийде. Тільки говорити нікому не допоможе. Тут треба діяти. Потрібно показати на справі. Владні люди повинні думати, як це робити», ‒ порадив духовний лідер УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами tsn.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next