АКТУАЛЬНО

Молодь з особливими потребами Карітасу Львова декорувала 115 тисяч різдвяних свічок

Середа, 30 грудня 2015, 13:29
Вже традиційно щороку Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» розповсюджує Різдвяну свічку, яку молодь з особливими потребами декорує святковими наклейками і упаковує. У роботі допомагали батьки користувачів проекту «Центр дозвілля і соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами».

Кошти від реалізації свічки йдуть на підтримку дітей і молоді з неблагополучних і малозабезпечених родин, на підтримку молоді з особливими потребами, якою опікується Карітас Львова. Цьогоріч виготовлено 115 тисяч різдвяних свічок, які розійшлись у місцеві Карітаси по цілій Україні: Дрогобич, Стрий, Сокаль, Ужгород, Коломия, Івано-Франківськ, Чортків, Тернопіль, Харків, Київ, Одесі та ін.

«Соціальна акція при парафіях «Різдвяна свічка» має на меті не лише збір добровільних пожертв, але також є виховним моментом, адже акцентує нашу увагу на усвідомленні існуючої проблеми бідності та вбогості дітей, їх родин, які потребують нашого розуміння і підтримки», – зазначив Архиєпископ і Митрополит Львівський Української Греко-Католицької Церкви владика Ігор (Возьняк).

Акція «Різдвяна свічка» проводиться з 2003 року. Особливо актуальна вона цього року, адже 8 грудня розпочався Ювілейний рік Божого милосердя, який проголосив Папа Франциск.

Карітас Львова запрошує усіх долучитись до акції. Свічку можна придбати у парафіях. Цією пожертвою на свічку даємо надію дітям, обділеним любов’ю та ласкою, і показуємо, що Господь любить їх, а спільнота готова чинити діла милосердя.

 

Прес-служба «Карітас-Львів УГКЦ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next