АКТУАЛЬНО

Джорджу Вайґелю присвоять звання «Doctor Honoris Causa» УКУ

Четвер, 04 липня 2013, 12:41
6 липня у Львові відбудуться випускні урочистості Українського католицького університету. Спеціальним гостем заходу буде всесвітньовідомий філософ, автор світових бестселерів про Папу Івана Павла ІІ Джордж Вайґель (George Weigel).

Під час урочистостей відомому богословові та соціологові буде присвоєне звання «Doctor Honoris Causa» Українського католицького університету.

Розпочнеться святкування о 9.00 Архиєрейською Літургією для випускників та гостей у Львівській духовній семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35). З вітальними словами до випускників звернуться ректор УКУ, єпарх Паризької єпархії УГКЦ владика Борис (Ґудзяк) та ректор семінарії о. Микола Фредина.

Зі словом від випускників виступить Марія Іванів, яка цього року отримує диплом магістра філософсько-богословського факультету. «У світовій практиці університетської конвокації слово від випускників є одним з найважливіших елементів святкового дійства, – пояснює перший проректор УКУ Тарас Добко. – Адже в кінцевому підсумку успіхи університету вимірюються не кількістю навчальних площ, сумою отриманих грантів, а якістю його випускників – професійною і людською», – зазначив Тарас Добко.

Важливою подією цьогорічного випуску є те, що вперше випускниками Університету стануть студенти магістерської програми з журналістики. Це молоді люди зі Львова, Києва, Херсона, Миколаєва, Теребовлі та Луцька, які два роки тому вступили на програму, а вже цьогоріч захистили свої магістерські роботи.

Нагадаємо також, що Джордж Вайґель 5 липня стане учасником міжнародного симпозіуму «Церква у ХХІ ст.: виклики служіння у глобалізованому світі».

 

Прес-служба УКУ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next