АКТУАЛЬНО

Диплом випускника Магістерської програми екуменічних наук УКУ визнано на державному рiвнi

П'ятниця, 13 квітня 2018, 12:00
Уряд затвердив Порядок державного визнання документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання, видані у вищих духовних навчальних закладах. Серед них – Магістерська програма екуменічних наук УКУ.

Перший диплом цієї програми, визнаний державою, вже отримала випускниця Юліана Лавриш – кандидат наук із соціальних комунікацій, викладач кафедри нових медій факультету журналістики ЛНУ імені І. Франка, релігійний журналіст.

«Для мене визнання ступеня магістра на державному рівні – більше ніж важливо. По-перше, це результативний підсумок двох років, проведених на Магістерській програмі Інституту екуменічних студій УКУ. По-друге, це вагоме досягнення у моєму журналістському житті, оскільки тривалий час займаюсь релігійною тематикою. По-третє, це розширює сферу для академічної журналістики та науки, до якої я дотична, – каже Юліана Лавриш. – А ще тепер можна пропонувати в університеті програми дисциплін із релігійної журналістики, вказуючи, що їх проводить не дилетант. Тому дякую Інституту екуменічних студій і викладачам Програми за підтримку і стимул в отриманні диплому».

Як пройти процедуру визнання дипломів, випускники Магістерської програми Інституту екуменічних наук УКУ можуть дізнатися за адресою http://theological.ucu.edu.ua.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next