АКТУАЛЬНО

VI Всеукраїнська проща духовенства УГКЦ до Перемишлян

АНОНССереда, 13 травня 2015, 17:04
13 травня 2015 року в м. Перемишляни відбудеться VІ Всеукраїнська проща духовенства УГКЦ, присвячена шостій річниці проголошення блаженного священномученика Омеляна Ковча покровителем душпастирів Української Греко-Католицької Церкви.

Проща розпочнеться Молебнем до блаженного священномученика Омеляна Ковча в храмі Святого Миколая, де впродовж 1922-1943 років провадив своє душпастирське служіння о. Омелян.

Після Молебню священики на чолі з єпископами вирушать до пам’ятника о. Омеляну Ковчу, біля якого буде виголошена духовна наука.

Після цього духовенство і вірні вирушать до храму Святого Володимира та блаженного священномученика Омеляна Ковча, де відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Високопреосвященний владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський.

 

Програма прощі:

8.00-9.00 - Прибуття учасників прощі

9.30-10.15 - Урочистий Молебень (церква Святого Миколая)

10.15-10.55 - Урочиста хода з церкви Святого Миколая до пам’ятника блаженного священномученика Омеляна Ковча. Духовна наука

11.00-13.00 - Архиєрейська Божественна Літургія в храмі Святого Володимира та блаженного священномученика Омеляна Ковча (очолює Високопреосвященний владика Володимир, Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський)

13.30 - Спільний святковий обід

 Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next