АКТУАЛЬНО

Запобіжну систему виховання св. Івана Боско представили тернопільським вчителям

Вівторок, 30 листопада 2021, 10:59
Сьогодні динаміка життя, нероздільного з гаджетами, вражає. У таких умовах виростає нове покоління дітей, які зовсім не схожі на учнів, які навчались у школі ще 5-10 років тому.

У здобувачів освіти інші пріоритети, захоплення, погляд на навчання у школі. З такою ж самою швидкістю мають змінюватися підходи до виховання сучасної молоді.

Саме тому 26 листопада у Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №8 відбулася лекція молодіжного аніматора та блогера о. Романа Демуша на тему «Запобіжна система виховання св. Івана Боско» для вчителів і голів батьківських комітетів. Захід відбувся з ініціативи керівництва закладу в особі директорки Галини Підгайної та о. Володимира Дарморіса, служителя храму УГКЦ Всіх святих українського народу, який духовно опікується навчальним закладом.

Доповідач представив вчителям основні аспекти «Запобіжної системи виховання св. Івана Боско». Лекція видалася цікавою і пізнавальною. Зокрема, о. Роман розповів про три колони, на які опирається виховна система св. Івана Боско – це розум, релігія і приязнь. Також лектор виокремив основні пункти педагогічного мислення св. Івана Боско, які, безперечно, актуальні і сьогодні. Кожен присутній мав змогу переосмислити свої підходи до спілкування з дітьми і виокремити для себе цінні поради, щоб виховати «Добрих громадян і чесних християн».

Пресслужба архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next