АКТУАЛЬНО

В Южноукраїнську незабаром постане Соціально-катехитичний центр імені митрополита Андрея Шептицького

Вівторок, 27 жовтня 2020, 09:28
Приміщення центру розташовується в нижньому храмі і буде служити для потреб парафіян і всіх потребуючих. У парафіяльному центрі проходитиме катехизація дітей і молоді, дорослих, біблійні гуртки. Будуть проводитися зустрічі із соціальними службами міста, з воїнами-захисниками та їхніми сім’ями.

Рівно ж у приміщенні можна буде проводити різні святкові заходи, зокрема свято Миколая, День матері і т.д.

«З огляду на розвиток парафії Всіх святих українського народу УГКЦ у м. Южноукраїнськ, бачимо потребу створення такого Соціально-катехитичного центру імені митрополита Андрея Шептицького», - про це у коментарі для пресслужби Одеського екзархату повідомив парох о. Ігор Ворона.

На постійній основі у приміщенні центру буде розташована парафіяльна бібліотека та кав’ярня. Стабільно будуть організовуватися соціальні обіди для безхатченків і людей похилого віку, які є самотні і бідні.

За словами священника, від початку 2020 року прокладено кабель на електрику, здійснено сантехнічні роботи, поштукатурені стіни, придбано підвісну стелю з освітленням.

Усе це робить громада власними силами, тому просимо небайдужих людей підтримати своєю пожертвою добру справу, а саме допомогти довершити облаштування Катехитично-соціального центру імені митрополита Андрея Шептицького в м. Южноукраїнськ.

 

РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА (ПАРАФІЯ) ВСІХ СВЯТИХ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. ЮЖНОУКРАЇНСЬКА

ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»

(ЄДРПОУ 14360570, код банку 326610),

код ЄДРПОУ/ДРФО 32845136

Призначення платежу: - «Добровільна пожертва на храм»

UA37 326610 00000 26009053239533 - UAH (Укрїнська гривня);

Картка (ключ до рахунку): 5169 3305 1247 6562

о. Ігор Ворона

парох парафії Всіх святих українського народу м. Южноукраїнська

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next