АКТУАЛЬНО

В українській парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Мадрида провели великопісні реколекції

П'ятниця, 06 березня 2015, 16:42
Від 25 лютого до 2 березня у греко-католицькій парафії, що діє при храмі Доброї Звістки, провели великопісні реколекції. Духовні вправи проводив о. Євген Станішевський.

Крім духовних наук, о. Євген, духівник Львівської семінарії Святого Духа та викладач Катехитично-педагогічного інституту при Українському католицькому університеті, уділяв таїнство Сповіді.

1 березня о. Євген співслужив недільну Божественну Літургію разом із душпастирями капеланії - отцями Іваном Липкою та Володимиром Нейлюком. За словами присутніх на Літургії, «проповідь гостя, в якій було зроблено акцент на питанні віри, не залишила байдужим жодного з присутніх у храмі. Це засвідчили численні подяки, що пролунали після Богослужіння».

Крім того, о. Станішевський відвідав українську парафію Різдва Христового при іспанському храмі Virgen de Belen міста Алькала-де-Енарес, а також відвідав славнозвісний мадридський музей «Прадо».

Повідомив Любомир Калинець, Мадрид, Іспанія

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next