АКТУАЛЬНО

У Будапешті відбулися передріздвяні реколекції

Вівторок, 07 грудня 2021, 13:08
3-5 грудня, у перший тиждень посту Пилипівка, у парафії Покрову Богородиці УГКЦ в Будапешті відбулися передріздвяні реколекції.

Духовні науки провадив о. Михайло Станко, ЧСВВ, який нещодавно був призначений до василіанського монастиря в Будапешті.

У рамках днів духовної віднови українці в Угорщині роздумували над практиками духовного життя, як можна найкраще підготуватися до великого християнського свята.

Також відбулися науки для учнів церковної школи, скаутів та парафіяльної молоді.

На завершення о. Дам’ян Габорій, духовний наставник громади, подякував отцю за ділення духовним досвідом і зауважив: “Ми тішимося тим, що тепер збільшується кількість українських священників в Угорщині, бо наші вірні розкидані по всій країні та потребують постійної духовної опіки, яку необхідно налагодити”.

Довідка:

Торік до василіанського монастиря в Маріяповч був призначений отець Андрій Белеканич, який сьогодні опікується українцями-греко-католиками в Ніредьгазі.

У таких містах, як Мішкольц, Веспрем, Дебрецен і Сегед є велика потреба в душпастирях з України.

За матеріалами пресслужби УГКЦ в Угорщині

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next