АКТУАЛЬНО

В Северинівці, що на Київщині, у новозбудованому храмі УГКЦ вперше відслужили Божественну Літургію

Середа, 07 жовтня 2015, 17:51
3-4 жовтня 2015 року в Северинівці, що неподалік Києва, віряни УГКЦ вперше святкували храмовий празник при парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Святкування розпочалося Великою Вечірнею, під час якої, парафіяни молились при свічках у новозбудованій церкві. «Вірні мали змогу відчути те, як колись молилися ранні християни: людей було небагато, в храмі панувала напівтемрява (тільки свічки й лампадки), лунав гарний спів, -  все сприяло справжньому з’єднанню з Богом» - розповів бр. Роман Гридковець, семінарист VI курс КТДС.

Неділя у парафії розпочалася з вранішнім богослуженням, після якого для парафії відбулася дуже важлива подія – троє дітей вперше приймали Таїнство Покаяння, а після під час Божественної Літургії, урочисто прийняли Святе Причастя.

Цього дня, на запрошення о. Тараса Сиділо, до парафії завітали семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, на чолі з її ректором Петром Жук.

Зазначимо, опікується даною парафією о. Тарас Сиділо, священик, який ревно працює для добра вірних. Новозбудований храм постав за 10 місяців.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next