АКТУАЛЬНО

В Одесі завершився ІІ З’їзд молоді Одеського екзархату

Вівторок, 29 вересня 2015, 13:17
25–27 вересня 2015 року в м. Одесі проходив ІІ З’їзд молоді Одеського екзархату. Цьогорічне зібрання католицької молоді було присвячене Світовому дню молоді в Кракові «Молодь 2016».

Розпочався з’їзд молоді екзархату Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив владика Михаїл (Бубній), Єкзарх Одеський, у співслужінні з духовенством. «Коли Бог на першому місці – все інше стає на своє місце!» - з такими словами єпископ звернувся до молоді.

Вже стало доброю традицією проводити такі зустрічі, де б молоді люди мали змогу спільно помолитися, пізнати глибше Христа і також весело відпочити.

У заході взяли активну участь близько 85 учасників, які прибули з різних куточків південної України. Усі присутні мали змогу побувати на конференціях, тренінгах та різноманітних презентаціях. Організатори з’їзду намагалися показати молодим людям, яке важливе місце вони займають у житті своєї парафії. Велика увага під час тренінгів приділялася роботі в командах, довіри одне до одного, спілкуванні між собою та спільне вирішення поставлених завдань. 

Для особливого заохочення до участі у світових днях молоді кожному учаснику з’їзду було запрезентовано футболки із логотипом «Я їду на СДМ».

Завершився ІІ з’їзд молоді концертною програмою за участю семінаристів Львівської духовної семінарії.

Молодь Одеського екзархату висловила щиру подяку організатору з’їзду – голові молодіжної комісії о. Руслану Остафію, представникам Комісії у справах молоді УГКЦ на чолі з секретарем Орестом Геваком, волонтерам з парафії Всіх святих українського народу м. Львів. Особлива подяка ректору Львівської духовної семінарії о. Ігорю Бойку за участь студентського музичного гурту в проведенні цього з’їзду молоді.

Прес-служба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next