АКТУАЛЬНО

В Одесі на новоосвяченому місці відслужили першу Божественну Літургію

Вівторок, 20 квітня 2021, 15:25
18 квітня в Одесі, у житловому масиві імені Котовського, що на вул. Хуторівська, на новоосвяченому місці о. Віталій Бурчин, відповідальний за будівництво храму Перенесення мощей Святого Миколая Чудотворця УГКЦ, відслужив першу Божественну Літургію.

Участь у Богослужінні взяло близько двох десятків осіб. Це перша молитовна спільнота новоутвореної парафії.

Допоки тривають роботи над виготовленням документації під будівництво храму, богослужіння проходитимуть у тимчасово облаштованому місці. Хрест, наріжний камінь і місце під будівництво храму на честь Перенесення мощей святого Миколая Чудотворця УГКЦ 8 січня, на свято Собору Пресвятої Богородиці та Святого обручника Йосифа, освятив владика Михайло Бубній, екзарх Одеський, у співслужінні зі священниками Одеси.

Громада на чолі з о. Віталієм Бурчином запрошує всіх вірних греко-католиків, які проживають у цьому мікрорайоні, брати участь у Божественній Літургії щонеділі о 8:00.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next