АКТУАЛЬНО

У дорогу до знань з Божою допомогою

П'ятниця, 01 вересня 2017, 11:54
Вечірні дзвони чернівецького собору Успення Пресвятої Богородиці передували шкільному дзвонику. 31 серпня соборні отці співкатедрального собору Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ запросили на вечірнє Богослужіння шкільну дітвору, студентів і вчителів.

Божественну Літургію очолив вікарій Буковинський о. Валерій Сиротюк, а у сповідальницях розпочинали навчальний рік соборові отці Володимир Боровий та Роман Заморський. Людно було цього вечора перед іконою Матері Божої Чернівецької, до якої зносилися молитви присутніх за плідне й успішне навчання. Після благословення та окроплення вихованців чернівецьких освітніх закладів парох громади передав всім освітянам батьківське благословення від Архиєрея Коломийсько-Чернівецького владики Василя. Натхненні молитвою школярики й студенти сьогодні зустрічають початок нового навчального року.

Священики зичать дітям та молоді наснаги й жаги до пізнання, батькам – мудрості і терпеливості, педагогам – натхнення й творчості. Нехай допомагає всім Господь!

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next