АКТУАЛЬНО

У Житомирі за участі представника УГКЦ відбулася зустріч Ради християнських Церков

Четвер, 20 травня 2021, 17:26
19 травня 2021 року в Житомирі за участю представника УГКЦ відбулася чергова робоча зустріч Ради християнських Церков Житомира і Житомирської області.

Як повідомляють на сторінці Духовної ради у соціальній мережі, робоча зустріч пройшла ефективно, плідно в дружній теплій атмосфері згоди, єдності та порозуміння.

Зокрема, на початку засідання був представлений новий член Ради – протоієрей Олег Лучка, нещодавно призначений адміністратор парафії Святого Василія Великого УГКЦ у Житомирі.

Керівники релігійних обласних єпархій, об'єднань, центрів та управлінь обговорили питання про відновлення робочих молитовних сніданків з депутатами міської ради та апаратом Житомирської міської ради.

Під час засідання священнослужителі християнских релігійних громад розглянули можливі варіанти роботи Ради в умовах карантину та обговорили практичні аспекти діяльності.

Крім того, Рада прийняла рішення підготувати низку звернень  щодо актуальних суспільних питань, у тому числі захисту інституту сім'ї та сімейних цінностей.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next