АКТУАЛЬНО

У Вінниці провели парафіяльний тенісний турнір

Четвер, 28 листопада 2013, 14:27
23 листопада відбувався Парафіяльний тенісний турнір імені святого Йосафата. Організатором заходу стала парафія Покрови Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви міста Вінниці. Проходив турнір у Вінницькому національному технічному університеті, на кафедрі фізкультури.

Розпочався турнір, як і всі християнські справи, з молитви, яку провадив ієромонах Григорій Рогацький, настоятель парафії та монастиря Згромадження Воплоченого Слова у Вінниці. Після молитви священнослужитель виступив з короткою промовою, висловивши вдячність Богу за можливість проведення цього заходу, а також наголосив на тому, що покровителем турніру є святий Йосафат, "апостол єднання". Саме тому ми всі повинні плекати єдність не тільки у загальноцерковних справах та відносинах, а й передусім у сім’ї та парафії, чому і має посприяти проведення подібних заходів. Відразу після благословення отця розпочався поділ на групи і самі змагання.

У парафіяльному тенісному турнірі  взяло участь 26 учасників, які боролися за перемогу в чотирьох категоріях: дівчат, юнаків, жінок та чоловіків. Запал боротьби і одночасно вміння визнавати свою поразку й тішитися перемогою інших – головні складові християнського погляду на спорт. Переможцями турніру стали: Юлія Кінас та Ярослав Вдовиченко (категорії дівчат та юнаків відповідно), а також Тетяна Вдовиченко і Тарас Вовк (у жіночій та чоловічій категоріях). Найстаршим учасником виявився п. Василь Корман, який цього року святкує 60-річний ювілей: він посів третє місце серед набагато молодших учасників турніру.

Велика вдячність усім учасникам та організаторам, а також тим, хто долучився до цього великого свята спорту у вінницькій парафії.

Прес-центр парафії Покрови Пресвятої Богородиці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next