АКТУАЛЬНО

У Римі згадували пам’ять засновника фундації “Церква в потребі”

Субота, 31 січня 2015, 19:42
30 січня в Римі згадували пам’ять о. Веренфірда ван Страатена, засновника доброчинної католицької організації “Церква в потребі”. Заупокійну месу в храмі Святого Пасквале Байлона очолив кардинал Мауро П’яченца, міжнародний президент цієї фундації.

На молитву в річницю смерті о. Веренфріда зійшлися кілька десятків студентів, духовенство та миряни, котрі навчаються у різних папських університетах Рима завдяки стипендіям “Церкви в потребі”. У богослужінні взяли участь також студенти з України.

“Сьогодні ми згадуємо пам’ять людини, життя якої стало втіленням Божої любові до братів і сестер, котрі страждають і терплять переслідування за їхню віру. Жертовність о. Веренфріда не була простою філантропією, але глибокою християнською любов’ю до своїх ближніх”.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next