АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав подякував вірним з усього світу за молитву за Синод

Неділя, 17 липня 2022, 17:24
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав подякував вірним з усього світу за щоденну молитву за Синод Єпископів УГКЦ, який проходив 7-15 липня 2022 року в Перемишлі.

Під час прощі до Зарваницької чудотворної ікони Предстоятель розповів, що два тижні тому в Патріаршому соборі він звернувся до всієї нашої Церкви в Україні і на поселеннях із проханням про молитву за Синод Єпископів у Перемишлі, за Боже благословення для праці владик і просив щодня промовляти молитву «Царю Небесний».

«А сьогодні тут, у Зарваниці, хочу всій нашій Церкві подякувати за те, що вона молилася, супроводжувала нас молитвою цими днями. І скажу вам, що ми, владики, відчували підтримку всієї Церкви», – сказав Глава Церкви.

Адже Синод, відзначає духовний лідер, – це не тільки справа товариства єпископів. «Синод – це подія всієї нашої Церкви. Кожен владика говорить від імені своєї єпархії, Божого люду, священників, монахів і монахинь, які довірені його пастирській опіці, і представляє їх. Сьогодні ми хочемо подякувати Господу Богу і всім молільникам за той благословенний час», – додав Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next