АКТУАЛЬНО

У Полтаві з нагоди Дня Незалежності відбулася міжконфесійна молитва

Четвер, 25 серпня 2016, 10:51
23 серпня в Полтаві біля пам'ятника Іванові Мазепі відбувся міжконфесійний молебень, в якому взяло участь духовенство Української Православної Церкви (КП), Української Греко-Католицької Церкви, Римсько-Католицької Церкви та протестантів.

Молитва, яка цього дня об'єднала полтавське духовенство, мешканців і гостей міста, була присвячена 25-й річниці Дня Незалежності. Усі учасники молитовного заходу, дякуючи Богові за дар української незалежності, молилися за розквіт Української держави, за Божу мудрість для державних діячів, за мир і спокій на українських землях.

«Наша мандрівка, в яку ми вирушили 25 років тому, – зауважив о. Максим Кролевський під час промови, – допомогла нам як українцям усвідомити нашу власну людську гідність, навчила нас боротися за нашу свободу та по-справжньому любити нашу Батьківщину. Ці всі цінності стали сенсом нашого життя, вони роблять нас по-справжньому вільними і незалежними».

Опісля молебню всі спільно помолилися «Отче наш», а закінчився міжконфесійний захід молитвою «Боже великий, єдиний».

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next