АКТУАЛЬНО

У навечір’я Різдва Христового в «Карітас-Тернопіль» відбулася Свята вечеря для вимушених переселенців зі Сходу та Криму

Неділя, 08 січня 2017, 15:41
«Кожен із нас із надією і радістю чекає Нового року та Різдва. Це час для родинного спілкування, для підсумків і нових планів. На жаль, це свято багато родин не можуть зустріти в рідному місті, у рідній оселі. У нашому місті сьогодні перебуває чимало вимушених переселенців. Хочеться, щоб вони відчували нашу допомогу і підтримку», – розповіли організатори Святої вечері для вимушених переселенців.

Директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук зустрів і привітав Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Василя (Семенюка) та мера міста п. Сергія Надала і попросив благословити Святу вечерю та Божим Словом підтримати переселенців, які через обставини війни втратили своє помешкання, рідних і залишили стареньких батьків, змушені були шукати інше місце для життя та побуту.

Голова Тернополя Сергій Надал висловив вдячність, що другий рік поспіль завдяки благодійному фонду, що об’єднує сім’ї, можна відчути себе як в домашній оселі.

Також відчути дух родинного тепла допомогли діти проекту «Мобільна робота з молоддю», потішивши гостей вертепним дійством.

 

БФ «Карітас-Тернопіль»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next