АКТУАЛЬНО

У Дрогобичі відбулися передріздвяні реколекції для прочан, координаторів пішої прощі «Самбір-Зарваниця»

П'ятниця, 13 грудня 2019, 13:26
6-7 грудня у Дрогобичі, у реколекційному домі «Самарянин», відбулися передріздвяні реколекції для прочан, координаторів пішої прощі «Самбір-Зарваниця» та всіх охочих на тему «Гнівайтеся, але не грішіте». Науки провів о. Антон Борис, священник Київської архиєпархії УГКЦ, духовний очільник прочанської спільноти та самої прощі.

Під час реколекцій було проведено вже другу робочу зустріч координаторів щодо підготовки п’ятнадцятої пішої прощі «Самбір-Зарваниця», яка відбудеться 7-16 серпня 2020 року. Також учасники реколекцій мали зустріч зі св. Миколаєм, який щедро обдарував подарунками та провели флешмоб на підтримку Дня української хустки.

Додамо, що практику піших духовних походів заробітчан, їхніх родин і всіх охочих з Самбора до Зарваниці започаткував у 2006 році світлої пам'яті о. Василь Поточняк, котрий у той час опікувався українською спільнотою м. Болоньї (Італія), та о. Ігорем Козанкевичем, директором БФ «Карітас» СДЄ УГКЦ. Від 2008 року організатором прощі є Пасторально-міграційний відділ УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next