АКТУАЛЬНО

У Бучацькій єпархії УГКЦ відкрито сезон екологічних таборів

Четвер, 18 червня 2015, 11:14
Із червня в Бучацькій єпархії УГКЦ сезон екологічних таборів було розпочато з табору «Ромашка» в урочищі Червоне с. Нирків Товстенського деканату. Його організовано завдяки співпраці директора закладу п. Люби Олюхно та референта Бюро УГКЦ з питань екології єпархії д-на Михайла Деревенчука.

Серед головних завдань табору – запропонувати молодим людям живу альтернативу спілкування в соціальних мережах, допомагаючи засмакувати радість із плекання живих відносин із Богом, ближніми та Божим створінням – природою. Упродовж двох тижнів проведено безліч екскурсій і туристичних поїздок, де всі учасники мали нагоду помилуватися та виразити своє захоплення величчю Божого створіння.

Програма табору була насичена різними розвивальними іграми, спортивними заходами, пісенними конкурсами, конференціями, переглядом відеоматеріалів тощо. Тематика конференцій – цікава та повчальна. Зокрема в науках д-н Михайло намагався заторкнути такі болючі й актуальні на сьогодні теми, як: енергозбереження у повсякденному житті (газ, електрика, вода тощо). Під час конференцій відбулося жваве обговорення того, як кожна людина на своєму рівні може вплинути на покращення екологічної ситуації.

На закінчення екотабору кожен учасник отримав на згадку про прекрасно проведений час календарики із зображенням папи Венедикта ХVI та закладки з екологічними порадами.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next