АКТУАЛЬНО

Протосинкел і економ Апостольського екзархату в Італії зустрілися з ординарієм дієцезії Вітербо

П'ятниця, 01 жовтня 2021, 11:51
30 вересня 2021 року протосинкел о. Теодосій Р. Грень, ЧСВВ, та економ о. Юрій Іванюта Апостольського екзархату в Італії відвідали Курію дієцезії міста Вітербо, що неподалік Риму, і зустрілися з місцевим єпископом Ліно Фумаґаллі.

Під час зустрічі представники Апостольського екзархату обговорили низку важливих питань, серед яких: співпраця між дієцезією Вітербо та Апостольським екзархатом, розвиток української громади в м. Вітербо і подальше душпастирство в ній, зокрема можливість призначення для вірних екзархату в цьому місті сталого священника.

Українська громада в м. Вітербо цього року святкує 20-й ювілей свого заснування. На сьогодні душпастирську опіку серед українців у цьому місті здійснює працівник Курії екзархату для зв'язків із церковними інституціями і нотар о. Андрій Максимович, який також служить для нашої громади м. Терні.

Відділ комунікації Апостольського екзархату для українців-католиків Італії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next