АКТУАЛЬНО

Продовжується будівництво греко-католицької церкви у Лисичанську

Середа, 05 травня 2021, 11:16
Про це повідомив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Теодор Мартинюк, який цими днями перебуває з великодньою духовною місією у місцях дислокації військових Сєвєродонецького району Луганської області.

Окрім духовного служіння, владика Теодор ознайомився зі станом будівництва греко-католицького храму у Лисичанську, фундатором якого є Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Місцевий адміністратор о. Сергій Паламарчук у ході розмови з тернопільським архиєреєм розповів про процес зведення церкви. Попереду ще немало робіт: встановлення купола, покрівлі, штукатурка стін та заливання бетону. Він висловив архиєпископу і митрополиту Василю, духовенству та вірним Тернопільсько-Зборівської архиєпархії  вдячність за допомогу коштами для спорудження святині. Священник повідомив, що планує осінню цього року розпочати богослужіння всередині храму.

о. Олег Харишин,
пресслужба архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next