АКТУАЛЬНО

Патріарша катехетична комісія розпочинає молитовне читання і розважання над книгою Діянь апостолів

Субота, 13 лютого 2021, 12:20
15 лютого 2021 року Патріарша катехетична комісія розпочинає молитовне читання і розважання над книгою Діянь апостолів. До участі запрошують усіх, хто хоче краще пізнати Слово Боже для особистого духовного збагачення, а також для читання у біблійних гуртках та парафіяльних спільнотах.

Як вважають організатори, книга Діянь апостолів є невичерпним джерелом знань про життя первісної Церкви та показує труднощі і радості першого звіщання віри. Послідовне читання цієї новозавітної книги з відповідними коментарями та роздумами допоможе пролити нове світло на знайомі епізоди, розкрити значення окремих уривків і краще зрозуміти суть місії Церкви, а передусім – жити Божим Словом.

Читання відбуватимуться щопонеділка, розпочинаючи від 15 лютого 2021 року. На сайті Патріаршої катехитичної комісії буде опублікований черговий текст з книги Фаусті Сільвано і Канелла Вінченцо «У школі апостолів: Молитовне читання і розважання над книгою Діянь апостолів». Текст міститиме уривок Святого Письма, коментарі до окремих цитат уривку, роздуми та поради для молитви.

Програма триватиме до 31 липня 2022 року.

«Подібно до святого Павла, який відіграє провідну роль у «Діяннях», ми також покликані бути місіонерами, поширюючи Добру новину – Євангеліє у сім’ї, у колі друзів, а відтак – поміж незнайомих.

Візьміть на себе виклик молитовного читання Діянь апостолів, дозволяючи Святому Духу знову увійти у ваше життя!» – каже голова Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ владика Давид Мотюк.

Довідка: «Молитовне читання Діянь апостолів» – це продовження програми молитовного читання Святого Письма, яку Патріарша катехитична комісія підготувала на прохання Синоду Єпископів УГКЦ.

За цією програмою впродовж попередніх років комісія провадила молитовне читання Святого Письма за програмою книг:

У школі Матея (С. Фаусті, В. Канелла)

Євангеліє від Марка (Дж.Дзевіні, П.Дж.Кабра)

У школі Луки (С. Фаусті, В. Канелла)

Детальніше про ці видання можна дізнатися на сторінці Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ct.ugcc.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next