АКТУАЛЬНО

Київська архиєпархія запрошує взяти участь онлайн у Великопісних реколекціях

Понеділок, 22 березня 2021, 14:57
22-25 березня 2021 року в соціальних мережах Київської архиєпархії відбудуться Великопісні реколекції у форматі онлайн. Духовні науки буде провадити протоієрей Петро Жук, ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Тема реколекцій «Де скарб твій, там буде й серце твоє».

Завжди у Великому пості Церква запрошує своїх вірних пережити реколекції, які будуть особливими днями духовної віднови. Цей час важливо добре розпочати, щоб так сталося маємо мати певні орієнтири. Цими орієнтирами впродовж чотирьох днів з нами буде ділитися о. Петро Жук, ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. Що таке реколекції? Чим є піст, як постити чи що постити? Про це зможете дізнатися під час наших духовних наук.

Тому кожного з вас чекаємо о 19:00 упродовж чотирьох днів на особливих зустрічах. Кожного вечора разом будемо розважати над Словом Божим та його дією в нашому житті.

Переглянути реколекції зможете на сторінках Київської архиєпархії у фейсбуку, інстаграмі та ютубі:

Facebook: www.facebook.com/kyivugcc

Instagram: www.instagram.com/ugcckyiv

Youtube: www.youtube.com/kyivUGCC

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next