АКТУАЛЬНО

Храмовий празник Покрову Пресвятої Богородиці

Четвер, 15 жовтня 2015, 11:20
У середу, 14 жовтня, у церкві Покрову Пресвятої Богородиці відбулося святкування храмового празника. На урочистій Святій Літургії, яку очолив владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, молилися сотні вірних.

Після завершення Служби Божої для усіх присутніх лунав святковий концерт. Зокрема, у ньому брали участь парафіяльний хор церкви Покрову, хор із церкви Благовіщення та храму Ольги і Єлизавети, колектив Центру творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка" та народна капела бандуристок ЛНУ ім. Івана Франка "Зоряниця".

Також з нагоди празника усі парохіяни і прихожани храму мали смачний солодкий почастунок.

У цей святковий день була посвячена нова ікона, на якій зображені о. Іван Боско, засновник Салезіянського Згромадження, св. Домінік Савіо та бл. Лаура Вікунья. Ікона розміщена на фасаді старої будівлі монастиря, що є на парафіяльному подвір'ї біля церкви.

www.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next