АКТУАЛЬНО

Франківський Карітас організував для батьків загиблих воїнів АТО прощу до Зарваниці

Понеділок, 25 лютого 2019, 14:30
Прочани з Івано-Франківщини відвідали «Український Єрусалим» у Марійському духовному центрі Зарваниці, були біля цілющого джерела, взяли участь у панахиді за загиблими героями у церкві Пресвятої Євхаристії.

Такими заходами франківський Карітас висловлює свою підтримку батькам полеглих героїв, щоб вони не відчували себе сам на сам з горем, та об’єднує родини загиблих воїнів. Психологи Карітасу допомагають батькам прийняти втрату та знайти сили жити далі, і втілювати в життя мрії своїх синів.

«Спільна молитва, духовні розмови, підтримка психолога та сонячна погода – цей день наповнив усіх спокоєм, миром та Божим благословенням, - кажуть організатори цього паломництва, – ми шануємо пам’ять наших полеглих захисників та вдячні батькам за синів-героїв».

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next