АКТУАЛЬНО

Духовенство Київської архиєпархії взяло участь у Різдвяній зустрічі з Апостольським нунцієм

П'ятниця, 16 грудня 2016, 11:50
15 грудня 2016 року в Апостольській нунціатурі в Києві відбулася традиційна Різдвяна зустріч Нунція із духовенством та монашеством Української Греко-Католицької Церкви та Римо-Католицької Церкви.

Духовенство Київської архиєпархії УГКЦ очолив владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії. У своєму слові архиєрей привітав Його Високопреосвященство Клаудіо Гуджеротті, духовенство та всіх працівників Нунціатури з прийдешніми Різдвяними святами.

Владика зауважив: «Ідучи дорогою нашого життя, часто вдивляємося в небо, бо шукаємо для себе світла. Часто шукаємо знаків, які Господь розставляє на дорозі нашого шляху до вічності… Уже декілька років шукаємо потужного світла миру, і переконані, що лише Господь Бог здатний нам його дарувати. Тому передусім це світло повинне розгорітися в душах всіх нас. Мир глобальний зачинається з миру серця кожного з нас – у яслах нашого серця», – наголосив єпископ.

Завершуючи слово, владика побажав, щоб над Апостольською нунціатурою в Києві завжди світила Вифлеємська зірка, яка спрямовуватиме людську ходу українського народу до Господа Бога, який є Царем миру і світлом для усіх.

Відтак Апостольський нунцій Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті запевнив усіх в підтримці та молитві Папи Римського за український народ: «Радію, що всіх вас бачу, а також дякую за велику роботу, яку робите, і за те, ким ви є!»

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next