АКТУАЛЬНО

Для дітей із Донецького екзархату провели табір на морі

Вівторок, 14 серпня 2018, 16:18
Від 1 до 11 серпня 2018 року відбувся табір «Світанки України» для дітей із с. Муратове Луганської області (Донецький екзархат). Табір проходив на морі в м. Генічеськ Херсонської області.

Організаторами табору були: ієр. Сергій Паламарчук і вчитель Муратовської школи Світлана Василівна. Табір відбувся за сприянням грошової допомоги п. Брігіт Вебер (Brigitte Weber) із Баварії (Німеччина).

Для допомоги в проведенні табору були запрошенні семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії: диякон Дмитро Кудін (випускник семінарії) і брат Микола Дзюрах (V курс). Кожен день розпочинався із зарядки на березі моря, опісля було ранкове купання в морі. Для того щоб розвивати патріотичний дух у дітей, щоранку було підняття прапора та спів Гімну України. Кожного дня була Божественна Літургія та катехитичні науки на різні теми.

Слід відзначити, що учасники табору мали можливість протягом відпочинку вивчати українські та християнські пісні, бавитися цікаві ігри, естафети, танцювати банси. Кожен день був насичений і веселий, діти ділилися своїми талантами та увагою одне до одного.

ktds.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next