АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав владику Йосифа (Міляна) із 60-річчям

Середа, 06 липня 2016, 10:57
«У цей святковий день дякую Господеві за дар Вашого життя і за всі дари, якими Він так рясно Вас наділив та які Ви щедро примножили впродовж свого жертовного служіння Богові й Церкві», - ідеться в Патріаршій грамоті, якою Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви привітав єпископа Йосифа (Міляна) із 60-річчям.

У своєму зверненні Глава УГКЦ, зокрема, побажав, щоб Всевишній благословив єпископа-ювіляра міцним здоров’ям і надалі засилав Йому свої дари: «Нехай благодать Святого Духа супроводжує Вас та допомагає Вам».

«Ваше життя повне пастирської посвяти й відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. Для отців і вірних Київської архиєпархії Ви стали добрим прикладом жертовного душпастиря. Постійне чування над будівництвом головної святині нашої Церкви – собору Воскресіння Христового в Києві; духовна опіка над парафіями, які перебувають на стадії формування сталих церковних структур; невтомне плекання у вірних любові до рідної культури – це лишень малий перелік того, що Ви робите і за що Господь уповні Вам віддячить. Тому саме Його прошу винагородити Вас за всі Ваші старання», – зазначив Блаженніший Святослав.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next