АКТУАЛЬНО

Адміністратор громади УГКЦ м. Славутич відвідав прикордонників Чернігівщини

Четвер, 15 жовтня 2015, 13:25
14 жовтня 2015 року адміністратор парафії УГКЦ м. Славутич, ієрей Юрій Логаза з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України відвідав відділ прикордонної служби «Дніпровське» та заставу «Неданчичі», що в Чернігівській області.

Зустріч розпочалася Молебнем до Богородиці. Вірні за заступництвом Божої Матері дякували Богу за дар життя та просили її заступництва для себе, своїх рідних і побратимів, які перебувають у зоні АТО. Під час проповіді священик розповів про історію свята та наголосив про велику роль Богородиці в житті кожного, хто до неї прибігає та просить заступництва.

Наприкінці зустрічі всі спільно помолилися молитву прикордонника, після чого о. Юрій передав гостинці, які підготували прихожани парафії Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ у Славутичі.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next