АКТУАЛЬНО

Іноземні іконописці пишуть ікони для храму Священномученика Омеляна Ковча в с. Добрівляни

П'ятниця, 04 серпня 2017, 18:28
До БФ "Карітас СДЄ УГКЦ" завітали художники із Szkoła Malowania Ikon imieniem św. Józefa w Wadowicach, prowadzona przez Barbę i Krzsztofa Cudo.

Художники із різних куточків Польщі приїхали до благодійного фонду, жертвуючи своєю відпусткою, аби на волонтерських умовах написати іконостас для храму Священномученика Омеляна Ковча, що в селі Добрівляни. 

Група складається із 9 осіб, на чолі школи - подружжя Кшиштофа і Барбари, які керують процесом і самі пишуть ікони.

Школа, якою керує подружжя, має 11 років, навчання відбувається в ній двічі на рік, вік студентів від найменшого до 83 років (це найстарша учениця школи).

Щороку, влітку, школа служить у різних благодійних осередках - написанням ікон. Цього разу керівники та учні завітали саме до нас, ми дуже радіємо з цього приводу. 

Директор БФ "Карітасу" о. Ігор Козанкевич кілька разів проводив реколекції для учасників цієї школи і так відбулося знайомство з цими прекрасними людьми.

Щиро дякуємо за вашу жертовність, час і любов, які ви вкладаєте в добру справу!

Нехай Господь винагородить вас за цю непросту роботу!

Нагадаємо, щоб побачити цю божественну красу та помолитися біля неї всі охочі  будуть  мати можливість 10 вересня, у храмове свято Омеляна Ковча у селі Добрівляни.

Уляна Яжик, прес-служба БФ «Карітас»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next