АКТУАЛЬНО

Іконописна школа «Радруж» пропонує подарунковий сертифікат на літній курс іконопису для дітей

П'ятниця, 04 червня 2021, 12:09
Подарунковий сертифікат на курс іконопису для дітей – універсальний та чудовий подарунок чи то з нагоди урочистого Святого Причастя, чи на день народження, чи іменин.

Іконописна школа «Радруж» забезпечить творче та корисне проведення часу та духовне зростання у спільноті захоплених своєю справою людей. Цього року «Радруж» вперше проводить курс у двох форматах – традиційного темперного живопису та іконопису на склі.

Курси іконопису для учнів – програма, яку максимально адаптували для учнів середнього та старшого шкільного віку. Протягом нього дитина спробує себе у давній техніці живопису чи у малюванні на склі та власними руками напише ікону.

Кожен учасник курсу темперного іконопису писатиме згідно канонів іконопису на липовій дошці, натуральними фарбами (органічними та мінеральними пігментами), взоруючись на зразки стародавніх українських ікон XIV-XVI століття.

Наслідуючи народне мистецтво малювання на склі з ікон, які зберігаються у Музеї УКУ, діти отримають чудову можливість зазирнути по іншу сторону шибки. Ікони з Гуцульщини, Покуття та Буковини заворожує своїми простими і миловидними ликами, щирою простотою, багатством і гармонією барв. За тиждень можна буде написати дві різні ікони на склі – для себе та на подарунок, а також сувенір. Є можливість взяти участь у половині курсу (два дні) та написати одну ікону.

Курс іконопису проходитиме з 14 до 19 червня 2021 у Львові, на Хуторівці. Реєстрація триває до 10 червня.

Детальніша інформація за тел. моб.: +38 093 756 52 59 – Юлія Захарчишин, координатор курсів іконопису для дітей

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next