АКТУАЛЬНО

Згромадження Воплоченого Слова поповнилося новим священником

Вівторок, 17 травня 2022, 14:08
14 травня у прокатедральному соборі Святої Софії в Римі преосвященний владика Діонізій Ляхович, екзарх для українців-католиків візантійського обряду в Італії, рукоположив у пресвітери диякона Володимира Рудого, члена Згромадження Воплоченого Слова.

Із владикою Діонізієм співслужили: провінційний настоятель ЗВС Італії о. Андрес Бонелльо, ВС, ректор семінарії ЗВС в Італії о. Томас Бонелльо, ВС, та інші отці з Італійської провінції ЗВС. У святковій Архиєрейській Літургії взяли участь всі брати та сестри Чернечої родини Воплоченого Слова, які сьогодні проходять своє формування в Італії.

Для всієї Чернечої родини Воплоченого Слова нові священничі свячення одного зі співбратів у монашестві є надзвичайним святом, адже, у цей день Господь засилає своє благословення на все Згромадження. Новий священник у Христовій Церкві – це нова духовна підтримка для багатьох душ, це знак великої Божої опіки над своїм народом.

Пресслужба Згромадження Воплоченого Слова

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next