АКТУАЛЬНО

Зацікавленість Золотими книгами тверезості стрімко зростає

П'ятниця, 20 січня 2012, 12:39
У 2011 році підкомісія УГКЦ «За тверезість життя» започаткувала 75 Золотих книг тверезості. Завдяки їх поширенню дедалі більше християн зацікавлюються чеснотою тверезості. Так, протягом 2011 року до книг було внесено 8033 присяги. І хоча певна кількість людей протягом року відновлює присягу (складає присягу в році більше ніж раз, продовжуючи термін її дії), стає очевидним відродження чесноти тверезості серед вірних УГКЦ. У 2010 році в книгах було зареєстровано 1122 присяги.
У 2011 році підкомісія УГКЦ «За тверезість життя» започаткувала 75 Золотих книг тверезості. Завдяки їх поширенню дедалі більше християн зацікавлюються чеснотою тверезості. Так, протягом 2011 року до книг було внесено 8033 присяги. І хоча певна кількість людей протягом року відновлює присягу (складає присягу в році більше ніж раз, продовжуючи термін її дії), стає очевидним відродження чесноти тверезості серед вірних УГКЦ. У 2010 році в книгах було зареєстровано 1122 присяги. Підкомісія веде реєстр Золотих книг тверезості. Тому кожен, хто бажає скласти присягу, може дізнатис, в якому найближчому храмі знаходиться така книга. Інформація розміщена на сайті підкомісії в рубриці «Книги тверезості».  

Повідомив о. Андрій Логін

Довідка: Золота книга тверезості призначена для складення присяги про відмову від споживання алкоголю на певний час або на все життя. Християнин, відмовляючись від спиртного, жертвує цю відмову в намірі зцілення залежної від алкоголю особи (осіб). Таким чином віруюча людина здійснює акт милосердя щодо залежної особи, беручи на себе певні зусилля, змінюючи стиль власного життя, засвідчуючи перед Богом щиру турботу про порятунок ближнього.  
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next