АКТУАЛЬНО

Єпарх Грац-Заккау (Австрія) завітав до Івано-Франківської архиєпархії

Вівторок, 19 липня 2016, 10:23
18 липня до Івано-Франківської архиєпархії прибули відразу два архиєреї: Єпарх Грац-Заккау (Австрія) Вільгельм Краутвашль і Єпарх Бучацький Дмитро (Григорак).

Із високоповажними гостями мали зустріч Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин), канцлер архиєпархії митр. прот. Володимир Чорній та помічник економа прот. Віталій Максимів.

Спершу високі гості мали нагоду оглянути Католицьку школу святого Василія Великого, що на вул. Шевченка, 11. Владикам розповіли про реставрацію приміщення, його історію та сучасний стан школи. Обговорили також і плани на майбутнє.

Після цього владики Вільгельм та Дмитро спільно з Митрополитом Володимиром і отцями зайшли помолитися до Архикатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового. Митрополит провів делегатам невеличку екскурсію.

Відтак гості завітали і до Архиєпархіального управління: побувати в Курії, Митрополичому трибуналі, Економічному відділі та різних комісіях. Далі візитери подивилися на відреставроване приміщення духовної семінарії та нову будівлю навчального корпусу. Також побували і в Лікувально-діагностичному центрі св. Луки.

Під приємним враженням владики завершили огляд об’єктів архиєпархії та залишилися на робочу розмову з Митрополитом Володимиром.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next