АКТУАЛЬНО

Як писати про епідемії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу в Україні: семінар-тренінг для журналістів

Четвер, 17 травня 2012, 12:16
21-22 травня 2012 року магістерська програма з журналістики Українського католицького університету запрошує на семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ-СНІДу та туберкульозу в Україні». Захід організований за підтримки Brown University (США).
21-22 травня 2012 року магістерська програма з журналістики Українського католицького університету запрошує на семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу в Україні». Захід організований за підтримки Brown University (США). Семінар-тренінг проходитиме за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а, ауд. 102 (філософсько-богословський факультет УКУ). Вхід вільний.  

Інформаційний відділ УКУ

Додаток:

Графік роботи

  21 травня (понеділок) 12.00 – 13.30 – Проблеми та специфіка висвітлення тем, пов’язаних з епідемією ВІЛ/СНІДу: погляд лікаря (Мар’яна Служинська, головний лікар Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, регіональний координатор Міжнародного альянсу з ВІЛ/СНІДу в Україні) 13.45 – 15.00 – Західний досвід висвітлення боротьби з епідеміями (Наташа Рибак, Brown University, США)   22 травня (вівторок) 10.00 – 11.00 – Досвід соціальної роботи з людьми, які живуть із ВІЛом, та хворими на СНІД (о. Віктор Симон, генеральний секретар «Карітас-Спес» Україна) 11.15 – 12.45 – Висвітлення проблем епідемії туберкульозу і ВІЛ/СНІДу в медіа. З чого починати і на що звертати увагу журналістам? (Ольга Скрипник, журналіст газети «Дзеркало тижня», Україна) 13.00 – 14.00 – Роль медіа в програмах охорони громадського здоров’я на прикладі профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцією (Ігор Перегінець, представник Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні)    
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next