АКТУАЛЬНО

Відео про спорт, моду, музику та фінанси від УГКЦ

Вівторок, 13 червня 2017, 07:58
Комісія у справах молоді УГКЦ та Молодіжний християнський портал «ДивенСвіт» завдяки відеороликам розвіюють стереотипи про Церкву.

«Християнство і спорт» – перша ластівка в серії тематичних відео від порталу «ДивенСвіт». Цей ролик створювався у співпраці з Християнською  медіастудією «Blagoslovennya Studio» та за підтримки благодійного фонду «Renovabis».

«Християнство і спорт – чи поєднувані вони? Християнин – це лише сильна духом людина чи йому також можна і варто дбати про свій фізичний розвиток? Що на практиці означає фраза «тіло – храм Духа Святого»? У цьому відео зібрані думки спортсменів-професіоналів і любителів, молоді та ієрархів Церкви», – розповідають творці.

У ролику з’явилися популярні в Україні душпастирі молоді, такі як владика Венедикт Алексійчук, Єпископ Чиказької єпархії Української Греко-Католицької Церкви, о. Андрій Зелінський, військовий капелан, о. Ростислав Пендюк, голова Комісії УГКЦ у справах молоді, а також відомі спортсмени-професіонали й менш відомі спортсмени-любителі: Андрій Демчук, фехтувальник, переможець Параолімпіади 2016, Ігор Скупий, семикратний чемпіон України з вільної боротьби, Марія Антонів, учасниця Унівської травневої прощі 2016.

Цього літа також молодь матиме змогу побачити інші ролики «ДивенСвіту» на теми, важливі для молоді: мода, музика, а також фінанси.

Відеоролик «Християнство і спорт» можна подивитися за цим посиланням.

Повідомили в Комісії у справах молоді УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next