АКТУАЛЬНО

В’язничні капелани УГКЦ проходять вишкіл у Польщі

Неділя, 18 жовтня 2015, 21:51
18-22 жовтня 2015 року у Центрі з підготовки кадрів Польської тюремної служби (у Попово-Парцелє, неподалік від Варшави) на тлі традиційних у жовтні реколекцій відбуватимуться святкування 25-ліття відродження в’язничного душпастирства польських католицьких капеланів.

На запрошення Польського в’язничного душпастирства з благословення керівника Департаменту УГКЦ з душпастирства силових структур України владики Михайла (Колтуна), в Попово перебуватиме делегація Української Греко-Католицької Церкви у складі сімох капеланів. 

Реколекції та професійний вишкіл є щорічним заходом навчання та духовної обнови для священиків, що були покликані Церквою до служіння в тюрмах. У програмі – духовні вправи та фахові лекції з пастирської практики. Під час відвідин співбратів по служінню відбудеться презентація душпастирського служіння Української Греко-Католицької Церкви для польських капеланів. 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next