АКТУАЛЬНО

Вперше Рада представників Свято-Успенської Унівської лаври провела своє засідання в Києві

П'ятниця, 25 вересня 2015, 15:12
У четвер, 24 вересня 2015 року, у патріаршій резиденції в Києві відбулася робоча зустріч Ради представників Свято-Успенської Унівської лаври Студійського уставу на чолі з ігуменом Іллею (Мамчаком) із Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ.

Під час зустрічі було обговорено актуальні питання стратегії розвитку студійських монастирів та їх служіння на благо Церкви. На завершення Ради Блаженніший Святослав помолився із отцями-монахами, подякувавши Богові за їхнє покликання та служіння. Також усі спільно помолилися за мир в Україні.

У рамках свого візиту до Києва представники Унівської лаври відвідали Патріарший собор Воскресіння Христового, Трьохсвятительську семінарію в Княжичах та студійський монастир Святого Антонія Печерського в Обухові.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next