АКТУАЛЬНО

Владиці Степанові (Менькові) – 60

Субота, 19 вересня 2009, 15:13
19 вересня 2009 року Владика Степан (Меньок), Екзарх Донецько-Харківський, святкує своє 60-ліття. Крім того, цього року Владика Степан обходив ще одну ювілейну дату – 25-ліття священства.
19 вересня 2009 року Владика Степан (Меньок), Екзарх Донецько-Харківський, святкує своє 60-ліття. Крім того, цього року Владика Степан обходив ще одну ювілейну дату – 25-ліття священства. Священики, монашество та миряни Донецько-Харківського екзархату вітають Владику Степана із його ювілеями та бажають йому довгих років плідної праці у Христовому Винограднику на Славу Божу, успіхів у розбудові Христової Церкви на Східній Україні, наснаги та Божого благословення на многії і благії літа.

Святкування ювілею відбулися 19 вересня у Катедральному храмі Покрови Пресвятої Богородиці міста Донецька. О 9.00 було відслужено святкову Архиєрейську Службу Божу. Після Літургії привітати Владику Степана мали можливість представники релігійних спільнот, обласної ради, громадськості міста та вірні екзархату.

Прес-служба Донецько-Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next