АКТУАЛЬНО

Владика Володимир (Війтишин) очолив екуменічне водосвяття в м. Івано-Франківську

Четвер, 20 січня 2011, 13:40
19 січня – на завершення Архиєрейської Літургії в катедральному соборі Святого Воскресіння ГНІХ та Великого водосвяття води, Владика Володимир очолив екуменічне водосвяття в м. Івано-Франківську.

19 січня – на завершення Архиєрейської Літургії в катедральному соборі Святого Воскресіння ГНІХ та Великого водосвяття води, Владика Володимир очолив екуменічне водосвяття в м. Івано-Франківську. З Владикою Володимиром у водосвятті, яке відбулося на площі перед міською Ратушею, взяло участь духовенство всіх християнських конфесій міста, представники міської влади на чолі з головою міста Івано-Франківська та інших владних структур.

Єпарх Івано-Франківський освятив воду та благословив всіх присутніх, бажаючи духовного спокою, миру та родинної радості.

 

Ієрей Юрій Трухан,

прес-секретар єпархії

фоторепортаж

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next