АКТУАЛЬНО

Владика Володимир Груца взяв участь у ХІІІ фестивалі редемптористської молоді

Середа, 31 липня 2019, 10:21
Протягом 25-28 липня 2019 року на подвір’ї храму Матері Божої Неустанної Помочі і монастиря отців редемптористів у Тернополі молодь з України зібралася на ХІІІ Всеукраїнський фестиваль редемптористської молоді під гаслом «Воплочений у твоїй історії».

У рамках фестивалю у суботу, 27 липня 2019 року, Архиєрейську Божественну Літургію для молоді очолив єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца.

Такий фестиваль започаткували у 1994 році, двадцять п’ять років тому. Відтоді він повторюється кожних два-три роки. У Тернополі фестиваль проходив у 1998, 1999, 2000, 2003, 2005, 2007 та 2009 роках. Місто, яке прийматиме молодь, вибирають через жеребкування. Фестиваль уже проходив у Львові, Новояворівську, Івано-Франківську. Молоді люди, які приїжджають з інших міст чи сіл, мають можливість замешкати у родинах, котрі попередньо для цього зголошуються. Програма фестивалю є як духовного, так і культурного характеру. Наступний фестиваль відбуватиметься у м. Новояворівськ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next