АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок здійснив душпастирську подорож до Канберри

Вівторок, 15 червня 2021, 10:47
14-15 червня владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнський, разом із митрофорним протоієреєм Симоном Цкуєм відвідав із душпастирським візитом місто Канберру, столицю Австралії.

Упродовж першого дня подорожі відбулася офіційна зустріч з послом України в Австралії Миколою Куліничем. В ході розмови архиєрей  наголосив на важливості служіння нашим людям.

14 вересня, вечором, владика Микола очолив Божественну Літургію в храмі Святого Володимира в Канберрі. У своїй проповіді архиєрей роздумував над словами з Євангелії від Івана 14, 27: "Мир залишаю вам, Мій мир Я даю вам. Не так, як світ дає, Я даю вам. Хай не тривожиться ваше серце і не лякається". До молитви долучився о. Михайло Соломко, голова консисторії УАПЦ. Опісля в парафіяльному залі відбулася спільна зустріч із вірними храму.

15 вересня владика відвідав храм Святого архистратига Михаїла в Квінбіен, неподалік Канберри, де відслужив заупокійну Святу Літургію за всіх людей, які будували наші храми в Австралії. Опісля єпископ Мельбурнський відвідав монумент жертв Голодомору та відслужив панахиду. 

На закінчення візиту архиєрей висловив слова подяки о. Володимиру Калинецькому за служіння Богу та людям на цих двох парафіях.

Відразу з Канберри владика Микола вирушив до катедрального храму Верховних апостолів Петра і Павла у місті Мельбурні. 

Пресслужба Мельбурнської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next