АКТУАЛЬНО

Вийшов друком ювілейний номер журналу «Скинія». Практичний путівник: поради Папи Франциска

Вівторок, 13 липня 2021, 09:35
Ми довго вагалися з вибором теми для цього номера. Адже ділимося радістю, цей номер дуже особливий – він ювілейний! Можете повірити? Це вже 50-й номер «Скинії»! Дозвольте вас із цим привітати! І подякувати вам. За вірність і віру, за молитву, підтримку, натхнення.

Коли ми думали над темою номера, то в певний момент усвідомили собі, що цей журнал почав видаватися через півтора місяця після обрання Папи Франциска. Ось такий збіг. Тому нам видавалося логічним, щоби тема цього номера якось перегукувалася з темами, близькими серцю Вселенського Архиєрея.

У сучасному світі не викликає суперечок хіба мертвий, та й то не точно. Тим більше сперечаються довкола особи Франциска. Нам хотілося б трохи змістити фокус цих розмов. Не будемо переходити на особисте. Подивімося на нього як на пастиря: чого він вчить нас? Що хоче підказати? Від чого застерегти?

Не бійтеся! Як ви знаєте, цей Папа також не любить наукового стилю, говорить від серця. Дає напрочуд практичні поради. Тож нам захотілося зібрати разом принаймні якусь їх частину. І передати вам під одною, ювілейною, обкладинкою. В цьому нам допомагали директор Інституту св. Томи Аквінського домініканець о. Петро Балог ОП, журналістка порталу credo.pro і сімейний консультант Віта Якубовська та наш головний редактор о. Юрій Блажиєвський СБП.

Звісно, в цьому номері також не забракне слів самого Папи Франциска, Блаженнішого Святослава, дайджесту актуальних думок від ватиканіста Джона Аллена, рецензії на фільм, слів Отців Церкви тощо.

Приємного читання!

Замовити журнал Ви можете:

Пресслужба журналу «Скинія»

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next