АКТУАЛЬНО

Вийшов друком новий Благовісник Верховного Архиєпископа УГКЦ

П'ятниця, 22 квітня 2016, 16:24
Нове видання «Благовісника Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви за 2015 рік за обcягом та інформаційною насиченістю дещо перевищує попередні видання. Адже в ньому містяться основні документи Папи Римського, Верховного Архиєпископа, Синоду єпископів, католицьких єпископів України та хроніка церковних подій. Примітно, що цього року вперше в найбільшому розділі - "Документи Верховного Архиєпископа Києво-Галицького", опубліковані актуальні інтерв'ю Глави і Отця УГКЦ.

А, головне, додано новий розділ – «Документи VI сесії  Патріаршого собору УГКЦ “Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом”». Бо ж, як відомо, у серпні  2015 року в Івано-Франківську відбувся Патріарший собор УГКЦ “Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом”». У ньому брали участь делегати з різних країн світу та журналісти. Учасниками Собору стали як духовенство: єпископи, священики, монахи та монахині, так і миряни з 57 країн світу, де є греко-католицькі громади.

Першу сторінку Благовісника прикрашає світлина із візиту католицьких єпископів України «Ad limina apostolorum», який відбувся у Ватикані 16-21 лютого 2015 року. Під час візиту єпископи мали нагоду особисто зустрітися зі Святішим Отцем.

Варто зазначити, головним редактором цього релігійного видання є Блаженніший Святослав, упорядником і літературним редактором - Ірина Голота, художньо-технічним редактором - Роман Гера.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next