АКТУАЛЬНО

Вихованці Бережанської виховної колонії, що на Тернопільщині, взяли участь у Хресній дорозі

Вівторок, 02 квітня 2013, 11:52
Днями вихованці Бережанської виховної колоні, що на Тернопільщині, та її працівники вдруге взяли участь у Хресній дорозі. Молитву провадив о. Михайло Бугай, капелан колонії, та с. Наталія, СНДМ. Хлопці мали можливість висповідатися і прийняти Святе Причастя. Про це повідомив о. Михайло Бугай.

Днями вихованці Бережанської виховної колоні, що на Тернопільщині, та її працівники вдруге взяли участь  у Хресній дорозі. Молитву провадив о. Михайло Бугай, капелан колонії, та с. Наталія, СНДМ. Хлопці мали можливість висповідатися і прийняти Святе Причастя. Про це повідомив о. Михайло Бугай.

«Читаючи текст молитви та роздумуючи над знущаннями зі Спасителя та Його терпіннями, вихованці усвідомили та визнали свої помилки, що їх свідомо чи несвідомо допустили. Саме такий приклад Ісуса допомагає цим молодим людям ставати благороднішими», - прокоментував о. Михайло.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next